E pabesueshme çfarë bën kjo artiste me grim (Foto)

Artistja e grimit, Sarah Mudle, 33 vjeçare, ka krijuar maska për fytyrë aq reale sa që mori vëmendje të madhe nga interneti

Talentja, po përgatitet për Natën e Shtrigave, kështu duke krijuar maska perfekte përmes grimit,

Ajo tashmë ka marrë vëmendjen e mediave britanike, edhe pse është nga Australia

Dhe po shikohet shumë po vlerësohet per talentin e saj qe nuk e ka gjdo njeri ket talent te saj

Sarah Mudle MUA Please link back to  https://www.facebook.com/TheRealPinkPirate/ https://www.instagram.com/sarahmudle/

Sarah Mudle MUA
Please link back to
https://www.facebook.com/TheRealPinkPirate/
https://www.instagram.com/sarahmudle/

Sarah Mudle MUA Please link back to  https://www.facebook.com/TheRealPinkPirate/ https://www.instagram.com/sarahmudle/

Sarah Mudle MUA
Please link back to
https://www.facebook.com/TheRealPinkPirate/
https://www.instagram.com/sarahmudle/

Sarah Mudle MUA Please link back to  https://www.facebook.com/TheRealPinkPirate/ https://www.instagram.com/sarahmudle/

Sarah Mudle MUA
Please link back to
https://www.facebook.com/TheRealPinkPirate/
https://www.instagram.com/sarahmudle/

Temat
Showbiz

Të afërta