Zbulohen dhoma në piramidën e Gizës

Ekspertët konfirmuan të shtunën, ekzistencën e dy dhomave në piramidën e Gizës, ndërkohë që skanonin monumentin mijëvjeçar me pajisje radiografike.

Ata thanë se do bënin teste të mëtejshme për të përcaktuar funksionin e tyre, natyrën dhe madhësinë.

giza-1_1476746894-5837318

Temat
Fun

Të afërta