Peshonte 185 kilogramë, tani vetëm 77 (Foto)

Rosie Mercado 34 vjeçare , ka arritur ti humbë 108 kilogramë falë dietës strikte dhe aktiviteteve të shumta fizike.

Ajo tani peshon vetëm 77 kilogramë duke ndryshuar krejtësisht nga pesha dhe dukja e saj.

Rosie, nënë e 3 fëmijëve ka thënë se vazhdimisht merrte fjalë fyese për te vrarë vetën për shkak te peshës.

Rosie e mori seriozisht humbjen në peshë pasi që në një rast e detyruan te paguante 2 ulëse te aeroplan sepse një nuk e zinte.

Ajo ka thënë se tani ndihet shume më mirë dhe është shumë e kënaqur që ka zvogëluar numrin e rrobave nga 34 ne 12.

3434t

078oiuuiouii

655634545

Temat
Fun

Të afërta