Nita Istrefi e ndërron fenë (Foto)

A e njihni Nita Istrefin, motrën fashionista të këngëtareve të njohura Nora dhe Era Istrefi?

Nita nuk është marrë asnjëherë më muzikë, por është bërë e njohur kryesisht falë Nores, që e ka edhe motër, por edhe shoqe. Ato për një kohë shiheshin kudo nën shoqërinë e njëra tjetrës.

Nita prej pak vitesh po jeton jashtë vendit bashkë me të dashurin e saj.

Nita pos që e ka ndërruar vendbanimin, duket se e ka ndërruar edhe fenë, shkruan “Kosovarja”.

Shikoni kryqin në varësen e saj..

nita_1476724602-9166687

nita1_1476724597-9870220

Temat
Showbiz

Të afërta