Ky njeri i ka shëruar 5 mijë njerëz nga kanceri (Video)

Rick Simpson, një nga ikonat më të famshme të vajit të kanabisit në botë dhe një aktivist për legalizimin e marihuanës, ka shëruar më shumë se 5.000 njerëz me vaj kanabisi.

Ai ishte diagnostikuar me kancer të lëkurës në vitin 2002 dhe kishte shëruar veten nga ky lloj i rrezikshëm kanceri me vaj kanabisi.

Rick, një mjek popullor dhe një inxhinier mekanik nga Kanadaja, kishte treguar për “Telegrafin” se si luftoi kundër Qeverisë dhe doktorëve të korruptuar.

Ai, gjithashtu, ka një recetë, për të cilën thotë se i vret të gjitha llojet e tumoreve dhe shëron sëmundje si: diabetin, epilepsinë dhe astmën – për vetëm 90 ditë.

Temat
Shëndet

Të afërta