Ja sa është rritur Nuri i Edones (Foto)

Edona Llalloshi nuk po sjellë ndonjë këngë a videoklip, por është në top formë dhe po duket si vajzë e re,

Ajo e ka freskuar edhe stilin dhe duket sikur vitet kanë ngecur për të.

Diamanti i Edones është djali i saj Nuri, që pak ditë më parë është bërë synet.

Nuri po rritet dhe po bëhet përditë e më simpatik.

edona_1476810439-5755370

Temat
Showbiz

Të afërta