Dy metoda SHTËPIAKE për përmirësimin e DËGJIMIT (Foto)

Ka shumë faktorë të cilët ndikojnë në dëgjimin e njeriut, siç janë lëndimet në vesh, infeksionet e ndryshme etj.

Veç kësaj, edhe qelizat e ndërlidhura me dëgjimin dëmtohen çdo ditë nga shkaktarë tjerë të ndryshëm dhe pas shumë viteve kjo shpin në probleme me dëgjim.

Megjithatë, nuk ka ndonjë arsye se përse duhet brengosur, sepse në këtë artikull do të mësoni për dy ilaçe shtëpiake që janë dëshmuar se në mënyrë efektive e përmirësojnë dëgjimin,

Lubrifikuesi me uthull dhe mjaltë

Për këtë metodë ju duhen vetëm dy përbërësit në fjalë: uthulla dhe mjalti.

Përgatiteni një produkt me një pjesë pluhur uthulle dhe shtojani një pjesë mjaltë organike. Posa ta përgatitni, ju duhet t’i lubrifikoni veshët dy herë në ditë – një herë më mëngjes dhe një herë para se të shkoni në gjumë.

Çaji i gjelbër dhe vera e kuqe

Është fakt i njohur se një gotë verë në ditë është gjë e mirë për shëndetin e zemrës, disponimin dhe sistemin e imunitetit.

Por, pasi që vera përmban antioksidantë që ndihmojnë në mbrojtjen e qimeve që gjenden në pjesën e brendshme të veshit, kjo do të thotë se ajo e mbron edhe nga faktorët e jashtëm.

Krejt çfarë duhet të bëni është një kombinim me sasi të barabarta të verës dhe çajit të gjelbër. .

Pas kësaj, vetëm vendosni dy pika të këtij produkti në secilin vesh – dy herë në ditë (mëngjes dhe mbrëmje) – dhe do të shihni se si do t’ju përmirësohet dëgjimi brenda pak dite

Temat
Shëndet

Të afërta