Turistët turq ulen këmbëkryq në autobus dhe nisin lojën me letra (Foto)

Disa turistë turq kanë hipur në autobuzin e linzës, dhe kanë bërë një veprim i cili për një udhëtar normal në Shqipëri është shumë i pazakontë.

Ato kanë hipur në autobus dhe janë ulur këmbëkryq, gjë që ka tërhequr vëmëndjen e udhëtarve të tjerë, pastaj në rehatinë e tyre kanë nxjerrë dhe disa letra bixhosi dhe kanë filluar lojën.

Veprim ky që ka habitur të gjithë të pranishmit, të cilët nuk kishin hasur ndonjëherë një skenë të tillë

Temat
Fun

Të afërta