Secili e urren dentistin, por këtë patjetër duhet ta shikoni (Video)

Pas shikimit të kësaj videoje, do të shkoni menjëherë të caktoni kontrollin te dentisti dhe do ta lusni që t’jua shërojë dhëmbin.

Na besoni dhe shtypni “play”. Do të kënaqeni 100%.

E po, e gjitha varet nga cili kënd e shikoni, transmeton “Telegrafi”.

Herën tjetër kur të gjendeni në karrigen e dentistit, vetëm silleni nëpër kokë këtë video dhe do të jeni super.

Tani së paku e dimë që dentistët nuk e kanë shkruar stomatologjinë, për shkak që janë sadistë, por te ta fshihen artistët e vërtetë.

Disa persona kur shkojnë për herë të parë te dentisti ose kur detyrohen të shkojnë më pas, për një kohë të gjatë jetojnë në ankth. Frika e pabazë, paragjykimet, zhurmat e pajisjeve e shtojnë ankthin.

Temat
Shëndet

Të afërta