Pamje që duket sikur janë marrë nga një planet tjetër (Foto)

Ndonjëherë gjendemi përballë një fotoje të realizuar në një vend të panjohur diku në botë dhe na duket gati e pabesueshme se ky vend ekziston vërtetë.

Ja një album vendesh, të cilat nëse nuk i njeh mirë, të duket sikur janë marrë nga një planet tjetër.

Natyra asnjëherë nuk e humb aftësinë të na surprizojë dhe mrekullojë.

1-6-640x484

2-6-640x960

3-6-640x470

4-5-640x427

5-5-640x430

6-4-640x427

7-4-640x873

8-3-640x430

9-2-640x427

10-2-640x427

12-1-640x419

13-1-640x426

15-640x480

16-640x960

Temat
Fun

Të afërta