Momenti më dramatik kur vritet “Gylsereni” (Video)

Një nga momentet më dramatike në serialin “Fate të kryqëzuara” është vrasja e “Gylserenit”.

Nuk ndodh shpesh që rolet kryesore të largohen nga serialet, pasi kështu zbehin dhe shikushmërinë.

Por si duket me “Gylserenin” diçka nuk ka shkuar dhe siç kanë raportuar mediat turke, aktorja ka dashur të largohet nga seriali dhe kështu është krijuar skena e “vrasjës” së saj si justifikim, transmeton Magazina

Në televizionet shqiptare ka kohë që ka nisur të transmetohet “Fate të kryqëzuara” por momenti i “vrasjës” së Gylserenit është ende larg.

Temat
Showbiz

Të afërta