Historia e këtij fëmiu do t’iu bëjë të mëndoni ndryshe në jetë (Foto) (Video)

Sebastian, i cili e kishte ëndërr ta blente një Poni, kishte shitur për 3 vite radhë lemonadë, duke mbledhur kështu paratë ta realizonte ëndrrën e tij

Përpos parave të lemonadës, prindërit i kishin kursyer atij edhe ato të cilat i kishin dhuruar për ditëlindje dhe festa, e që në fund shihet një gëzim i papërshkrueshëm sa që ai fillon të qajë kur e kupton se ia ka arritur qëllimit.

Kjo video, jep një mesazh se asgjë në jetë nuk është e pamundur dhe se edhe një i mitur mund t’I realizoj ëndërrat e tij vetëm nëse ka vullnet.

Temat
Fun

Të afërta