Fustani i nusërisë më i veçantë në botë (FOTO)

Fustani i bardhë i nusërisë nuk do të dalë kurrë nga moda por ndoshta ka ardhur koha ta modernizojmë pak shijen tonë në mënyre që të kemi një fustan të mrekullueshem në ditën tonë më të bukur të jetës.

Kështu ka vepruar nusja në foto e cila ka arritur ndoshta të dizenjojë një ndër fustanet më të veçanta të nusërisë që ka ekzistuar deri tani.

Një kombinim perfekt i ngjyrave, mes të bardhës tradicionale dhe ngjyrave të forta të cilat mbizotërrojnë fundit e fustanit, lulet në duart e saj si dhe flokët.

Ky fustan nusërie po kthehet në një trend dhe pse jo, mund të ndikojë shumë në zgjedhjen e fustanit të nusërisë.

Kjo linjë e veçantë e fustanëve të nusërisë ka një faqe të saj online të qujatur “Rock N Roll Bride”

Temat
Fun

Të afërta