Fushata përmes fotografive, tregon për problemet nga konsumi i tepërt i sheqerit (Foto)

Këto fotografi të trishtueshme, tregojnë se çfarë shkakton konsumi i tepërt i sheqerit në trup.

Çarjet e bëra me anë të ëmbëlsirave, tregojnë për plagët dhe gangrenat, të cilat mund të shkaktohen nga ngrënia e pakontrolluar e gjërave të ëmbla, transmeton Telegrafi.

“Asociacioni i Diabetit” në Tajlandë, e ka nisur këtë fushatë, për të parandaluar diabetin e tipit të dytë, që shkaktohet edhe nga përdorimi i tepërt i sheqerit.

Në fotografitë e mëposhtme, mund të shihni disa montime që duken si plagë të thella dhe të pashërueshme.

“E ëmbla vret. Diabeti i pakontrolluar i bënë plagët të shërohen ngadalë” është mesazhi i kësaj fushate.

fushata-780x439

Temat
Shëndet

Të afërta