Cila është ajo bimë që shëron alkoolizmin

Kjo është bima shëruese e cila ndihmon shërimin e sëmundjeve të lëkurës dhe plagëve, por edhe ftohjen dhe astmën.

KENI probleme me alkoolizmin në familje? Merrni një aguliçe të verdhë, sepse mund të ndihmojë.

Aguliçja e verdhë shëron dhe ka aromë dehëse dhe freskuese, transmeton Telegrafi.

Kjo është bimë shumëvjeçare, e cila natën hap lulet dhe tërheq insektet. Nuk kërkon kujdes të veçantë dhe lehtë dhe shpejt përhapet nëpër tokë.

Edhe grekët e lashtë kanë ngrënë rrënjët e saj dhe në atë mënyrë kanë ulur dëshirën për alkool.

Aguliçja e verdhë konsiderohet si burimi më i mirë i thartirave esenciale yndyrore – thartirës alfa-linolenike dhe thartirës gama-linolenike.

a

Temat
Shëndet

Të afërta