Ja kush e klikon fshehurazi profilin tuaj, ndiqni këta hapa për ta parë

Jeni kuriozë të dini se kush nga miqtë tuaj në “Facebook”, e klikon më shumë profilin tuaj?

Po mund ta zbuloni lehtësisht, sepse ekziston një metodë shumë e thjeshtë për ta parë këtë gjë.

Mjafton të shkoni te profili juaj, të klikoni me butonin e djathtë të mouseit dhe të zgjidhni opsionin “View page source”. Pastaj shtypni Ctrl+F.

Më pas në kutizën që do dalë në të djathtë lart, shkruani “InitialChatFriendsList”.

Do t’ju dalin disa numra që mund t’iu duken të pakuptimtë. Kopjoni një prej tyre, pa shtesën në fund që mund të jetë (­1) ose (­2), dhe rikthehuni në profilin tuaj që ta bëni “Paste” në krye, pas adresës www.facebook.com.

Temat
Teknologji

Të afërta