Stupcat me këngë për Kosovën, e ‘kallin’ atmosferën (Video)

Vedat Bajrami, pjesë e “Stupcave” ka publikuar një video në “Instagramin” e tij, ku shihet se kanë marrë pjesë në ndeshjen që u zhvillua në Shkodër në mes të Kosovës dhe Kroacisë.

Kjo video ku shihen të gjithë aktorët e “Stupcave” tashmë është bërë hit në internet, shkruanExpress.

Edhe lojtarët e Kosovës kanë filluar ta shpërndajnë këtë video.

Temat
Showbiz

Të afërta