Njerëzit që u martuan me gjëra (Foto)

Keni dëgjuar për dashurinë ndaj objekteve? Është një sindromë e cila bën që njerëzit të bien në dashuri me objekte dhe i identifikojnë ato si gjini, u japin emër dhe kanë marrëdhënie me to.
Kështu janë këta 5 njerëz më poshtë, ata u martuan me objekte dhe gjëra!

Gruaja që u martua me Murin e Berlinit

may-their-love-never-be-brought-down-a-woman-marries-the-berlin-wall-all-people-photo-u1

Eija-Riitta Berliner-Mauer, mbiemri i së cilës do thotë Muri i Berlinit në gjuhën gjermane. Ajo u martua me Murin e Berlinit më 1979, pasi u diagnostikua me sindromën e quajtur Seksualiteti-Objektiv. Ajo tha se u dashurua me strukturën e murit kur e pa për herë të parë në TV kur ishte në moshën shtatë vjeçare. Ajo i referohet murit si “ai”, dhe përkundër faktit që është e virgjër, ajo thotë se ka një marrëdhënie përplot dashuri me murin, transmeton GazetaExpress.

Një njeri u martua me një personazh nga një video-lojë

screenshot-5_1452283711-1882190

Një njeri i quajtur Saloo u martua me Nene Anegasaki. Nene jeton brenda video-lojës së Nintendo DS, e quajtur “Love Plus”. Martesa e tij ishte një ngjarje e qetë, e mbajtur para një audience dhe e transmetuar tek një audiencë tjetër virtuale.

Një grua u martua me një Roller Coaster

the-ride-of-her-life-a-woman-marries-a-roller-coaster-all-people-photo-u3_1476454263-3907296

Amy Wolfe Weber është nga Pensylvania dhe është e martuar me një Roller Coaster (slitë). Ajo thotë se ra në dashuri me të në moshën 13-vjeçare.

Një grua u martua me kullën e Ajfellit

the-architecture-of-her-love-woman-marries-the-eiffel-tower-all-people-photo-u1

Erika Eiffel ka pasur dashuri ndaj objekteve qysh kur ishte e vogël. Ajo është dashuruar në këtë kullë si e re dhe thotë se është dashuria e jetës së saj.

Një aktore e Bollywood u martua me një lis

talk-about-a-family-tree-bollywood-actress-marries-a-tree-all-people-photo-u1

Aishwarya Rai mori pjesë në një ritual të lashtë indian, në të cilin nusja martohet shpirtërisht me një lis.

Temat
Fun

Të afërta