“Donald Trump të kap për p…” * (Foto)

Skandali seksual që përfshiu Donald Trumpin tashmë është bërë objekt humori

Teksa festa e Hallween-it po afron, janë krijuar kostume me pamjen e tij dhe gruas së tij, mirëpo, kostumi ka diçka të veçantë.

Shikoni kostumin:

212_1476447615-5560693

9_1476447615-200466

6_1476447685-2818448

13_1476447615-686937

2_1476447615-212678

3_1476447615-713684

NEW YORK - OCTOBER 14:  Donald Trump, Ivanka Trump, Melania Knauss-Trump and Barron Trump attend the "The Trump Card: Playing to Win in Work and Life" book launch celebration at Trump Tower on October 14, 2009 in New York City.  (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images) "the trump card: playing to win in work and life" book launch celebration  91862664aw018_the_trump_car

5_1476447615-5226513

US-VOTE-REPUBLICANS-TRUMP-election

Temat
Lajme

Të afërta