BMW Seria 5 kundër Mercedes-Benz E-Class kundër Audi A6 [FOTO KRAHASIM]

Tani që është prezantuar seria e re 5 e BMW mund ta krahasojmë atë me rivalët e saj, cila nga këto tri vetura duket më bukur?

Një gjë besoj që pajtohemi të gjithë, të tria këto vetura janë të mrekullueshme si nga dukja po ashtu edhe nga performanca.

Nga krahasimi i fotove fituese del të jetë BMW, transmeton Express. Pamja e saj është shumë dinamike dhe sportive.

Ajo pasohet nga Audi duke lënë Mercedes të duket si një veturë më shumë luksi se sa qejfi.

bfdb53c7-36e8-45fe-bfe9-f048c32bae22-750x750_1476447719-4936291

578ef620-7a29-42c4-b97c-111bd24d7997-750x750_1476447713-9225896

Temat
Teknologji

Të afërta