Vogëlushja e lindur pa krahë bëhet hit në internet (Video)

Një 7-vjeçare e lindur pa krahë, përfundoi me sukses sfidën e rrotullimit të shishes që është bërë hit në rrjetet sociale kohët e fundit, duke përdorur këmbët e saj.
Sophi Green, nga Utah, provoi sfidën më të fundit të internetit – në të cilën duhet ta hidhni në ajër një shishe të mbushur gjysmë me ujë dhe ta vendosni në tokë në pozicion vertikal – dhe e përfundoi atë me këmbët e saj.

Për të dëshmuar se nuk po mashtron, ajo e përfundon trikun dy herë radhazi, transmeton Gazeta Express.

Temat
Fun

Të afërta