Publikohet seti përrallor fotografik i Kushtrimit dhe Leartës (Foto)

U kuptuan zhvillimet deri në detaje por duket se nga dasma e vitit – Kushtrim Salihu e Learta Jakupi ka ende gjëra për t’u parë.

Fjala është për një prej pjesëve më të rëndësishme – setit fotografik nga dasma që mbetet si kujtim për dekada të tëra.

Pjesë nga ky set janë tashmë edhe publike falë fotografit Norik Uka i cili edhe ka shpërndarë në rrjete sociale disa prej imazheve.

Ndryshe prej tendencës që po dominon me të madhe të realizimit të tyre në natyrë pranë atraksioneve turistike, çifti i ri kujtim do kenë setin e realizuar edhe në ambient të mbyllur – në një prej hoteleve më luksoze të vendit.

Më poshtë, disa prej fotove të përbashkëta por edhe individuale të Kushtrimit dhe Leartës.

kushtrim-salihu

kushtrim-salihu6

kushtrim-salihu7

kushtrim-salihu3

kushtrim-salihu1_1476374821-3617550

kushtrim-salihu5

kushtrim-salihu4

kushtrim-salihu2

Temat
Showbiz

Të afërta