Në serial me ‘Hamdinë’, ndërsa në jetën reale ky është i dashuri i aktores (Foto)

Aktorja e njohur Fiona Gllavica e cila luan një rol mjaft të vështirë në serialin ‘Çka ka shpija’ po pëlqehet shumë.

Aktorja e njohur Fiona Gllavica e cila luan një rol mjaft të vështirë në serialin ‘Çka ka shpija’ po pëlqehet shumë.

Në serial, ajo është bashkëshortja e ‘Hamdiut’, ndërsa në jetën reale është e dashuruar në një mashkull tjetër.

Aktorja Fiona Gllavica në jetën reale dallon madje shumë nga roli që aktron.

Një vajzë e qytetëruar, e çiltër, ajo në fotot të cilat poston në rrjete sociale merr vëmendje të madhe.

Në jetën reale, është në lidhje me një djalosh i cili quhet Arbnor Pacolli dhe si çift po përshtaten mjaft.

f2

f3

f1_1476360957-7944479

Temat
Showbiz

Të afërta