Në këtë vend gjenden shkallët më të gjata në botë (Foto)

Në Kinë është ndërtuar shkalla lëvizëse më e gjatë në botë.

Ajo ka kushtuar 5 milionë euro dhe shëtit turistët rreth Grand Canyon në qytetin Enshi. Një pjesë e kësaj shkalle u ndërtua në 2011 teksa tani ka mbaruar e gjitha.

Ajo është 689 metra e gjatë.

Ndërtimi i saj nisi pasi shumë turistë ankoheshin se duhet të ecnin shumë për të shijuar bukurinë e kanionit.

d8-96_1476370740-6234359

d7-108_1476370738-7746121

d5-132_1476370716-9120939

d4-145_1476370715-9746794

d6-115_1476370736-8827447

d3-153_1476370713-1704971

d2-153_1476370712-7929433ët

Temat
BotëFun

Të afërta