Tesla me produkt të “papritur”

Firma e veturave elektrike, Tesla, ka bërë të ditur se javën e ardhshme do të lansojë një produkt të ri, i cili mund të jetë një model pak më i vogël se SUV-i.

Pronari Elon Musk ka treguar fazën e re të Teslas, duke konfirmuar se do të ketë një produkt “të papritur”, që do të prezantohet më 17 tetor.

Musk më parë ka konfirmuar se do të lansohen vetura Model Y compact Suv, një minibus elektrik dhe një pick-up. Këto modele do të jetë pjesë e së ardhmes së Teslas. Gjatë javës së ardhshme pritet të prezantohet njëri prej këtyre modeleve.

Detajet tjera të modelit më të ri pritet të bëhen të ditura pas lansimit.

Temat
Teknologji

Të afërta