Ta ndihmojmë Liridona Gajtanin, e cila vuan nga leukemia

Liridona Gajtani nga Prishtina është diagnostifikuar me sëmundjen e leukemisë dhe ka nevojë për ndihmë.

Trajtimi për kimioterapi duhet të bëhet jashtë vendit dhe familja e saj nuk ka mundësi që t’i mbuloj këto shpenzime.

Xhirollogaria për t’i ndihmuar Liridonës është në emër të vëllaut të saj, Liridon Gajtanit: BPB 1300003008624062.

Ju mund ta kontaktoni familjen e Liridonës edhe përmes këtij numri të telefonit: 049 – 555-574.

liridona

Temat
LajmeVend

Të afërta