Si të gjeni fjalëkalimet e WiFi në aeroportet në të gjithë botën

Një hartë interaktive e gjithëpërfshirëse tregon se si të qaseni falas në WiFi në shumë aeroporte në të gjithë botën

Inxhinieri i sigurisë kompjuterike Anil Polat, ka krijuar një hartë brilante interaktive për udhëtarët, e cila tregon fjalëkalimet e wirelesëve pothuajse në të gjithë aeroportet e botës.

Ai madje e përditëson rregullisht këtë hartë, që do të thonë se fjalëkalimet do të jenë gjithmonë të saktë, transmeton koha.net.

E gjitha që duhet të bëni në këtë hartë është të klikoni në aeroportin të cilin e kërkoni, dhe do të merrni instruksione specifike, në atë se ku duhet të uleni për të pasur lidhje më të mirë të internetit së bashku me fjalëkalimin e Wi-Fi.

Temat
Teknologji

Të afërta