Si të ballafaqoheni me refuzimin në jetë dhe në dashuri?

Të qenit i/e refuzuar është gjë e vështirë, por kjo i ndodh të gjithëve gjatë fazave të ndryshme të jetës. Si ta kaloni këtë gjë?

Qoftë nëse është fjala se jeni ndarë me partnerin apo nuk jeni pranuar në punën që e dëshironi, asgjë nuk ju lëndon më shumë sesa refuzimi, transmeton Telegrafi.

Rregulli numër një: Mos e merrni këtë personalisht

Padyshim se kjo ju bën të ndjeheni sikurse keni probleme personale, por ndonjëherë thjesht nuk jeni të përshtatshme. Mund të mendoni se partneri është ndarë ju për shkak se nuk jeni aq qesharak, mirëpo këtë e kanë bërë për arsye të tyre personale.

Nuk ka asgjë gabim me ju, thjesht nuk përshtateni së bashku.

Rregulli numër dy: Sa më shpejt filloni të bëni joga

Sado ‘qetësuese’ t’ju duket kur bërtitni “ÇFARË DREQIN JAM DUKE BËRË GABIM”, më efektive është t’i përkushtoheni jogas.

Joga e riformaton sistemin tonë psikologjik dhe na qetëson. Veç kësaj, pozicionet e caktuara të jogas janë tejet të mira sepse e ndalojnë adrenalinën të futet në sistemin tuaj.

Rregulli numër tri: Rivlerësojeni qëllimin përfundimtar

Nëse i dashuri, me të cilin gjatë lidhjes keni qenë larg me distancë, ndahet nga ju përmes Whatsapp-it, atëherë padyshim se do të ndjeheni keq. Por, shfrytëzojeni këtë mundësi për t’u larguar nga dhimbja dhe për të menduar logjikisht. Fillimisht, aspak nuk ju duhet një mashkull apo një grua larg jush, por dikush që ju qëndron afër dhe ju mbështetë vazhdimisht. Veç kësaj, ndarjen shiheni si mundësi për t’i vlerësuar mundësitë që i keni, të mendoni çfarë në të vërtetë dëshironi dhe të vazhdoni tutje.

Rregulli numër katër: Rritni pritshmëritë

Me siguri se nuk keni pritur të martoheni me të dashurin e parë që e keni zënë apo të merrni 100 pëlqime në çdo postim të Instagram-it, apo jo? Situatat e refuzimit janë gjithashtu lojë e numrave.

Temat
Fun

Të afërta