Nuk do ta besoni me çka e shëroi ky njeri kancerin

Mund ta keni të vështirë për ta besuar, por një përbërës shumë i thjeshtë siç është soda bikarbone mund të shërojë kancerin. Nëse kombinohet me shurup panje, mund të bëjë mrekullira!
Në vazhdim po ju paraqesim historinë e Vernon Johnson. Ai u diagnostikua me kancerin e prostatës në fazën aggressive 4. Për t’i përkeqësuar gjërat edhe më keq, kanceri kishte filluar me metastazë në palcën kockore.

Vernon mendoi se kishte humbur kuptimin e jetës, por djali i tij bëri diçka vërtetë të mahnitshme. Ai e këshilloi të atin që të rrisë vlerat e pH-së së trupit. Një veprim shumë i zgjuar, apo jo? Siç e dini, qelizat kancerogjene nuk mund të depërtojnë në organe alkaline. Klorid ceziumi është një nga mënyrat për të balancuar vlerat e pH-së, dhe ky ishte qëllimi i djalit për t’i ardhur në ndihmë babait.

Vernon nuk pranoi të bëjë terapitë e zakonshme, dhe kërkoi mënyra alternative për trajtimin e gjendjes së tij. Megjithatë, ai kurrë nuk e mori klorid ceziumin, dhe vendosi të provojë zgjidhje të tjera.

Hulumtimet e tij e çuan deri në kombinimin e sodës bikarbone dhe shurupit të panjes. Por, ai përdori melasë (produkt i fituar nga sheqeri i rafinuar) në vend të shurupit të panjes.

Vernon shkroi çdo hap nga trajtimi i tij. Ai mbante një lloj ditari me vete të cilin e quajti “Vallja e fundit me kancer”. Vernon ndryshoi shprehit e të ushqyerit dhe konsumonte ushqime që rrisnin gjendjen alkaline në trupin e tij. Suplementet ishin pjesë e trajtimit, ku ai merrte vitamina të mjaftueshme si dhe minerale.

Qelizat kancerogjene anaerobe zhduken në kontakt apo ekspozim ndaj oksigjenit, kështu që Vernon praktikoi ushtrime të frymëmarrjes që t’i sigurojë trupit më shumë oksigjen dhe ta “befasojë” kancerin. Sheqeri i fermentuar i mban aktive qelizat kancerogjene, jo oksigjeni, ja pse edhe trajtimi përfshin produktin e melasës. Sheqernat nxisin përhapjen e qelizave kancerogjene. Gjë e mirë është se soda bikarbone depërton në qelizat dhe i asgjëson deri në zhdukje. Qelizat mbushen me oksigjen dhe shkatërrohen.

Melasa është në fakt me bazë minerale për mbështetjen e nevojshme të ushqyesve. Megjithatë, pacientët me kancer duhet të shmangin çfarëdo lloj ushqimi tjetër me bazë sheqeri dhe ushqime të përpunuara, pasi këto stimulojnë rritjen e kancerit.

Pas disa javësh, Vernon shkoi në kontrollin e tij të rregullt. Rezultatet ishin të mahnitshme! Kanceri i tij pothuajse ishte hequr tërësisht. Vernon ishte shumë mirënjohës për mundësinë e tij të dytë dhe vendosi ta përhapë sa më shumë eksperiencën e tij. Më vitin 2008 ai e tregoi historinë në The Valley News, një gazetë lokale në Kaliforni. Ai ende ofron ndihmë dhe këshilla për njerëzit që kanë probleme të ngjashme.

Shkenca mbështet pohimet se kanceri mund të trajtohet në mënyrë natyrore. Kjo metodë është shumë efektive, e lirë dhe e sigurtë. Megjithatë, farmacitë e mëdha dhe mjekësia nuk përkrahin aplikimin e trajtimeve të tilla, madje edhe e mohojnë efikasitetin e trajtimeve natyrale.

Temat
Shëndet

Të afërta