Elita Rudi me bodiguard (Foto)

Mjaft e përfolura dhe e bukura moderatore tashmë e njohur, Elita Rudi, me sa shihet në foto, ka zgjedhur qenin e saj për bodiguard,

Elita, pas angazhimeve jo të vogla që i ka, gjen kohë edhe për të dal në shëtitje me “bodiguardin” e saj, të cilit ia kushton kohën e lirë

elita-foto

Temat
Showbiz

Të afërta