Alfa Romeo bën art me modelin Mito

Alfa Romeo di të bëjë art me dizajnin e automobilave të vetë, duke marrë parasysh dizajnin e bukur të modeleve 8C, 4C dhe Guilia.

Por, kur kompania nuk është duke punuar në artin e dizajnit, ajo merret me art përmes modeleve të prodhuara.

Duke përdorur një kamerë të iPhone 7 Plus me kualitet të lartë, kompania ka shfrytëzuar modelin Mito për të realizuar disa fotografi interesante.

Rezultati është fantastik:

alfa-2_1476224331-4126350

alfa-4_1476224331-7369507

alfa-1_1476224331-495484

Temat
Teknologji

Të afërta