Publikohet episodi i katërt i sezonit të ri të “Kafeneja jonë”

Është publikuar episodi i katërt i serialit komik, “Kafeneja jonë”, që po transmetohet ekskluzivisht në platformën Gjirafa

Para adhuruesve të tyre shfaqen përsëri Adem Mikullovci, Fatmir Spahiu, Teuta Krasniqi, Irena Cahani, Donat Qosja, Fatos Kryeziu, Astrit Kabashi dhe pjesa tjetër e aktorëve ikonë të këtij seriali.

Videot zyrtare: http://kafeneja.gjirafa.com/KafenejaJone

Temat
Showbiz

Të afërta