Norvegjia vendos rregulla të ashpra për emigrantët nga Afganistani

Qeveria e Norvegjisë ka vendosur rregulla të ashpra për emigrantët afganë.

Agjencia e lajmeve Mehr njoftoi se Qeveria e Norvegjisë kanë vendosur rregullat më të ashpra për emigrantët afganë të cilët kërkojnë azil në Norvegji dhe ka refuzuar shumicën e kërkesave të emigrantëve afganë.

Elizabeth Kuleit, shefe e departamentit për studime politike të emigracionit, deklaroi se shumica vendeve evropiane nuk pranojnë të strehojnë emigrantët nga Afganistani.

Temat
BotëLajme

Të afërta