Në dasmën mbretërore ishte edhe Princi i Serbisë (Foto)

Përveç shkëlqimit dhe elegancës, dasma mbretërore shqiptare ka pasur edhe anën e errët të saj.

Në mesin e 600 të ftuarve, në dasmën e Princit Leka dhe Princeshë Elia, ishte edhe Princi Aleksandër i Serbisë dhe Princesha Katherine.

Princi dhe Princesha e shtetit i cili masakroi shqiptarët para disa vite, është nderuar nga garda e Republikës së Shqipërisë, ndërsa në damës Princi dhe Princesha serbe janë parë duke u fotografuar me të ftuarit, në mesin e tyre zyrtar të shtetit shqiptar,

Kjo nuk ka ikur nga syri i publikut, ku tashmë shumë prej tyre kanë kritikuar familjen mbretërore shqiptare për ftesën që ia bën Princit dhe Princeshës serbe.

mreti-4-780x439

mreti-3

Temat
Showbiz

Të afërta