Moderatorja kërkon ‘heshtje’ dhe qetësi (Foto)

Moderatorja Jonida Vokshi ka publikuar në rrjete sociale disa foto nga qëndrimi i saj në Rugovë.

Duket se Vokshi ka dashur të kalojë disa çaste qetësie e diçka të tillë e përçuar përmes këtyre fotove.

Ta kenë lodhur të gjithë aktivitetet që ka këto kohë moderatorja

ko-1476185150-9047859

jokshi-1476185150-2446955

Temat
Showbiz

Të afërta