Ky është Hasani – babai i Medes (Foto)

Nëse nuk e keni ditur, atëherë t’ju themi që Meda nuk është rastësisht ky që është dhe se nuk u bë këngëtar vetëm pasi diçka e tillë ju tek një mëngjes të bukur, shkruan “Kosovarja”

Meda e kishte edhe gjyshin e babain këngëtar. Ata kanë kënduar në shumë dasma anë e kënd Kosovës.

Babai i Medes, Hasani, është kujdesur shumë që karriera e të birit të ecë mbarë e mirë, shkruan “Kosovarja”.

Ai sot jeton qetësisht dhe kënaqet me sukseset e të birit.

meda_1476211707-9202533

Temat
Showbiz

Të afërta