Kujdes! Mos i lejoni fëmijët të rrinë zgjuar deri vonë gjatë natës

Shkencëtarët thonë se gjumi jo i rregullt i fëmijëve, mund të dëmtoj pjesët që janë ende në zhvillim

Shkencëtarët paralajmërojnë se nëse i lini fëmijët tuaj të qëndrojnë deri vonë, mund të dëmtohet zhvillimi i trurit të tyre.

Orari jo i rregullt i gjumit mund të dëmtoj pjesët të cilat janë ende në zhvillim, duke përfshirë ato që përfshihen me shikimin, perceptimin dhe përpunimin e shqisave.

Pasi të privohet truri i fëmijës nga gjumi, ai ka nevojë edhe për më shumë gjumë të thellë, veçanërisht për këto pjesë të specializuara.

Temat
Shëndet

Të afërta