“Kërcejnë dhe këndojnë së bashku”, kështu nuk i keni parë asnjëherë Trumpin dhe Clintonin (Video)

Në internet ka filluar të qarkullojnë fotografi dhe video të ndryshme qesharake që paraqesin dy kandidatët për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Hillary Clinton dhe Donald Trump.

Së fundmi, janë publikuar dy video tejet interesante, në njërën Trump dhe Clinton shihen duke kërcyer ndërsa, në tjetrën duke kënduar, transmeton lajmi

Mënyra e sinkronizimit të tyre është e mahnitshme.

via GIPHY

Temat
Fun

Të afërta