KEDS: Ja cilat zona do mbesin pa rrymë nesër

KEDS ka njoftuar për shkyçjet e ditës së nesërme, për shkak të mirëmbajtjes së rrjetit nëpër distrikte.
Nesër pa rrymë do të mbesin lokalitete të disa komunave.

Ky është njoftim i KEDS-it:
Prishtinë
1.
Më 12.10.2016 në NS 35/10kV Besia do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Prugovc ( 10013012) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Barileva Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1; Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1,Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.
2.
Më 12.10.2016 në NS 35/10kV Badovci do të shkyçet:
• Dalja 10kV Hajvalia (10014002) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvalia.
3.
Më 12.10.2016 në NS 220/35/10kV Podujevë do të shkyçet:
Dalja 10 kV -Livadicë (14000011) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Shtedime, Mirovci, Livadica, Dumnica te kodra e Miftarit, Dogana, Haxhi Sadria, Diana Shpk.
Dalja 10 kV Llausha (14000013) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja III, Lagja “Tjegullore e Vjetër”, Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Klladernicë, Turiqec, Kopiliq i Ulët, Açarevë, Burojë, Vojniku dhe Izbica.
4.
Më 12.10.2016 në NS 35/10kV Batllava do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Batllava( 14015001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Boshnjakët, Ashkalitë, Malokët, Bajraktarët, Zymerajt, Statovci, Gërdofci, Lluga te Top Gjoni private, Zhitiali, Kaqibeg, Sibovci i Ulët, Statovc Batllavë, AlTrade, Nesushët- bashkë-investim, konsumatorët e fshatit Gërdovc.
5.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Sharbani (14016003) nga ora 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, Halabaku, Dyzi, Tërnava, Vanovci, Bellopoja.
6.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (15018003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: banesat e Hekurudhës, ndërtesat e reja, mbrapa Policisë, rr. Fehmi Lladrovci (një pjese) , Rr. Pajazit Islami (nje pjese) .
• Dalja 10 kV Bardhi i madh (15018018) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa mbrapa Hekurudhe, Kuzmini, Bardh i Madh(Bellaqevc).
7.
Më 12.10.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drenasi 1 (16021001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: te Soliterët, posta, te Shtëpia e Shëndetit, Muratori 2000.
• Dalja 10 kV Orllati (16021005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Llukovci;
• Dalja 10 kV Gllobari (16021008) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasella, Dobrosheci.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.
Prizren
1.
Më 12.10.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Rahoveci ( 30000015) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.
2.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Zhuri
• Dalja 10kV Poslishti (30035006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Ujsjellësi, Billusha, Hoqa e Qytetit, Jeshkova, Leskovec, Lubiqevë, Kushnin, Lez.
3.
Më 12.10.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Mushtishti (32000002) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dubrava, Sopia, Savrova, Bukoshi, Vraniqi, Delloci, Maqiteva, Mushtishti, Baqevci, Dvorani.
Dalja 10 kV Peqani (32000007) prej orës 16:00 deri 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës (Bes co etj).
4.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Theranda do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Theranda (32039003) prejë ores 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Theranda, Qendra Zejtare, Therande Qeriqi, Therande xhamia , rr. Skënderbeu, Theranda 3.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.
Ferizaj
1.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Betoni (40041002) nga ora 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Prizrenit, Saraishta, Lloshkobare, Bublica, Llojza, Slivova, Dremjaka, Koshare.
2.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Jezercit (40042003) prej orës 16:00 deri në orën 20:00 .
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Neredime, Balaj, Jezerci, rr.Naim Beka.
• Dalja 10 kV Varoshi (40042005) nga ora 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Komogllava, Rakaj, Gërlica.
3.
Më 12.10.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Gadime (41000013)prej orës 08:00 deri në ora 12:00:
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gumnasellë, Llugagji-2, Gadime, Banullë, Gllogoc, Viqë, Plitkoviq dhe Rubovc i Vogël.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10 kV.
4.
Më 12.10.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Sllovia (41000003) nga ora 08:00 -09:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Gushterica, Smallusha, Gllavica, Shkolla Amerikane Qollopek, Smallushe I, Smallushe II, Smallushe III, Livagja I, Livagja II.
Arsyeja e shkyçjes: punë e planifikuar ndërprerja e degës 10KV( që ka mbetur në tension, e nuk ka nevojë me pas tension për arsye rreziku) pasi është kyçur TS-i i ri me projektin MMO.
5.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçen:
Dalja 10 kV Kosovapetrolli(40041003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Driton Islami, rr. 28. Nëntori (një pjesë), rr. Ganimete Tërbeshi, një pjesë e magjistrales Ferizaj-Prishtine, Prelezi.
Arsyeja e shkyçjes: Aftësimi I ndarësit të tokëzimit.
Pejë
1.
Më 12.10.2016 në NS 110/35/10kV Peja 1 do te shkyçet:
• Dalja 10 kV Fusha e Pejes(50000009) prej orës 16:00 deri ne ora 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bajraktarët, Terminali-Dogana, Kulla e Ministrit, Treboviqi, Dragajt, Qyshku, Bllagaja, Qunguri, Naklla, Llabjani, Nabergjani, Llugat e Drinit.
2.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Gurakoc do te shkyçet:
• Dalja 10 kV Dobrusha (50052001) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrusha, Kashica, Dobrusha Epërme, Staradran, Elshan, Berisha Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme, Ruhot.
3.
Më datën 12.10.2016, në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Loxha (51000008) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1 Loxha e Reja.Elezaj Raushiq. Raushiq Ademajt. Strellci I Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagërma, Lubeniq, Strellci i Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq mahallaLikaj, Raushiq kulla.
4.
Më 12.10.2016 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Jashanica(52000003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavci (një pjesë), Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë.
• Dalja 10 kV Gllareva (52000009) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllareve I, Gllareve III, Dresnik, Zaberxhe, Qapiq I, Qapiq II, Stapanice, Rixheve I, Rixheve II, Ipko Antena Gllareve, Benita Company, Mirusha Transport Gllarevë.
5.
Me 12.10.2016 në NS 110/10 kV Deqani do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Barani (53000002) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Rid he i Vjetër, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani, Gllogjani i Ktolikëve, Haklajt, dhe Fusha e Thatë.
• Dalja 10 kV Deqani (53000003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Carabregi I Epërm Dautajt, Carabregi I Epër, Carabregi I Ulët Ramosaj, Deçan spitali, Demë Hasanët, Deçani Ledina, Ramosaj2, Jasiqi Bonita, Valerina, Hazeraj2, Deçani 2 te KEDS-i, Laxha Lataj, Hazeraj 1, TMK, Gjimnazi , Gështenja.
Dalja 10 kV Lumbardhi ( 53000005) prej orës 16:00 deri në ora 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llukë, Lumbardhë, Kodrali, Pozhar.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.
6.
Më 12.10.2016 në NS 110/10(20) kV Istog do te shkyçet:
• Dalja 10 kV Istogu 1 ( 54000008) prej orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Istogu i Poshtëm, Muzhevinë Arifaj, Muzhevin Blakaj, Muzhevin Gateri, Muzhevin 1, Ukaj, Dragolevci i Ulët, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatoll, Muzhevinë Balaj, Kabashët Tomoc, Sylaj Balaj LLugë, Istogu ETC, Muzhevinë Jahaj, Dragolevc e Reja.
Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i trasesë.
Gjilan
1.
Më 12.10.2016 në NS 110/35/10 kV Gjilani do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Velekinca(60062006) nga ora 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Çeshme, Q.Çeshme – te farmat), Velekincë.
2.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Lladovë do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Zhegra(61066006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Çeliku, Haxhët, Isufaj, Terziaj, Demirët.
3.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Rrafshina do të shkyçet:
Dalja 10 kV Vitia(61067005)prej orës 08:00 deri ne ora 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti i Vitisë (TS 002 , TS 003, TS 004, TS 005, TS 006, TS 007 , TS 008, TS 009, TS 010, TS011 Viva Fresh, TS 012 Banesa)
4.
Më 12.10.2016 në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Muçivërci(62000011) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.
• Dalja 10 kV Ropotova(62000014) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bozheci, Busavata, Miganoci.
5.
Më 12.10.2016 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV J22 Urbane (63000022) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS te Selami Hallaqi, TS Dardania, Tregu Dardania.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.
6.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Pozhorani ( 61065014) prej orës 10:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pozharani, Novosella, Ramjani.
Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i trasesë.
7.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:
• Dalja 10 Sllatina (61065002) nga ora 13:30 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë e Muhaxherëve, Tërsteniku.
Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i trasesë.
MItrovicë
1.
Më 12.10.2016, në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Shipoli (71075001) prej orës 16:00 deri në ora 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxhirëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli dhe fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë, Frashër i Vogël.
• Dalja 10 kV Ibër-Lepenci ( 71075012) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhabar i Ulët, Zhabar i Epërm, Gaterat, Mulliri Zhabar, Gushaci, Vinarci, Koshtovë, Koprivë, Broboniqi, Gradevci, Lushtë.
2.
Më 12.10.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Qytet dhe Fshatra (73000003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Deberllukë 1, Deberllukë 2, Smrekonicë 1, Smrekonicë 2, Pasomë, Bajskë, Sllatinë.
• Dalja10kV Martiraj(73000009) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Bahri Kuqi, Lagja e re, fshatrat: Sfaraqak i Epërm, Studime e Ulët, Studime e Epërme, Gojbulë, Karaqë, Shilovicë, Skrom, Gumnisht, Bozhlan, Vesekofc, Kurullovë.
3.
Më 12.10.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Likovci (74000001) prej orës 16:00 deri në ora 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefci, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci I Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhin, Ticë.
• Dalja 10 kV Terrnavci (74000012) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc, Kuçicë.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.
4.
Më 12.10.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:
• Dalja10kV Tregu i blertë (73000002) prej orës 12:00-15:00
Pa energji do te mbesin rrugët: Bedri Pejani, Kadri Zeka, Nexhip dhe Ferat Draga, Mic Sokoli, Adem Jashari, Gjergj Fishta, Lidhja e Lezhës, 22 Maji, Alpet Shqiptare, Isa Boletini, Bajram Curri, Ramiz Sadiku.
Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i TS te ri Hamami, nga kompania G3 Inxhiniering.
Gjakovë
1.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ketë shkyçet:
• Dalja 10 kV Ponoshec (80080006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jahoci, Meja, rracaj, Pacaj, Rrypaj, Dallashaj, Sheremeti, Duzhne, Korenica, Shishmani, Neci, Ramoci, Guska, deva, Popoci, Ponosheci, Morina.
• Dalja 10 kV Skivjani (80080009) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Skivjani, Planqorë, Hereq, Dujake, Firaj, Dobrixhe, Novosellë e Epërme, Novosellë e Ulët, Bitesh, Palabardh, Janosh.
2.
Më 12.10.2016 në NS 35/10 kV Gjakova 3 do të ketë shkyçet:
• Dalja 10 kV Dalja 7 (81084021) prej orës 16:00 deri në ora 20:00
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Sadik Stavileci, Sadik Pozhegu, Fehmi Agani, Mark Malota, Tivari, Gjon Sereqi, Dah Polloshka dhe Ibrahim Fehmiu.
3.
Më 12.10.2016 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Pataqani (82000001) nga ora 08:00 deri në orën 12:00.
Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa furnizim me energji elektrike fshatrat: Pataqani i Ulët, Pataqani i Lartë, Sapniqi, Vrajaka, Bratotini, Nashpalla, Drenici, Senoci, Zatriqi, Pastasella.
• Dalja 10 kV Opterusha ( 82000010) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hoqe e Madhe I, Hoqe e Madhe II, Opterusha I, Opterusha II, Opterusha III, Opterusha IV, Opterusha V, Brestovci I, Brestovci II, Hoqa e Vogël, Nagavci, Hasi, Celina.
4.
Më 12.10.2016 në NS 35/10kV Malisheva do të shkyçet:
• Dalja 10kV Bellanica(82082005) nga ora 16:00 deri ne ora 20:00
Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Bellanica, Bardhi, Seniku, Guncati, Temeqina, Luzhnica, Javori.
Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

Temat
LajmeVend

Të afërta