Fqinjët s’ia kthejnë borxhin, kosovari i bënë publike (Foto)

Një pronar i një dyqani diku në Kosovë, e ka gjetur një mënyrë të veçantë me ua kërkua borxhet fqinjëve.

Në dritaret e shitores, ai i ka shkruar të gjithë emrat e borxhlinjve si dhe shumën e parave që ata i detyrohen.

Fotografia që po qarkullon në facebook, shfaq borxhet që variojnë nga 7 euro e deri në 200, shuma këto që për një shitore të vogël janë barrë e madhe.

Borxhet në shitore të lagjes janë një fenomen që ndodh vazhdimisht nëpër Kosovë.

borxhet_1476189834-6278736

Temat
FunVend

Të afërta