Pse është dobësuar kaq shumë Genta Ismjali (Foto)

Genta nuk njihet shumë për skandale për të ndërtuar karrierën siç edhe kanë bërë shumë kolege të saja

Genta shumë ëmbësisht dhe mjaft shpërthyese hyri në tregun muzikor.

Ajo mbetet një ndër këngëtaret e preferuara të shumë gjeneratave.

Genta njihet edhe për linjat e bujshme, por në këtë foto ajo na befason jashtëzakonisht shumë sepse duket se ka rën në peshë.

14596807_342499409434095_2501256951665524736_n

Temat
Showbiz

Të afërta