Kujdes kur bisedoni me Viber, këtë të keqe të tij kurrë nuk e keni ditur

A përgjohet apo jo biseda në Viber, është një pyetje që secilit përdorues të Viberit në Kosovë i intereson.

Shumë nga bisedat thuhet se nuk i përgjon ky sistem, por mos sigurohi sepse Viberi i përgjon bisedat e juaja.

Në Kosovë Viberi ruan dhe përgjon bisedat tuaja me miqët tuaja, e kur ato i përdorni edhe për punë tjera të cilat nuk mund ti kryeni në Viber.

viber-free-calls

Temat
Teknologji

Të afërta