Labinot Gashi: “Ja loja më e bukur në shtrat!” (Video)

Mbrëmjen e sotme, në Top Channel, moderatori i njohur Labinot Gashi ka dhënë versionin e tij të alfabetit për “Thumb”.

Ndër të tjera, Labi është pyetur edhe për lojën më të bukur që bën në shtrat dhe përgjigja e tij ishte suprizuese: “Loja më e bukur është ‘pishpirik’”. Pra, Labi kur është në shtrat luan me letra. Ok, paksa e çuditshme, por po e marrim për të mirëqënë…

Temat
Showbiz

Të afërta