A e keni vërejtur ndonjëherë këtë detaj në fotografinë e Tunës (Foto)

Njihet në mbarë publikun dhe përflitet jashtëzakonisht me aktivitetet e saj si në rrjete sociale ashtu edhe nëpër koncerte,

Por, si çdo këngëtarë, edhe Tuna është inspiruar diku, e që në disa raste edhe e ka “tepruar” me kopjim.

Për më detajisht, ajo kishte marrë shembull nga këngëtarja britanike Jessie J, ku në një foto, e vetmja është ngjyra e flokëeve që i dallon.
Ndiqni shembujt më poshtë./Kosovarja/

leadjessiej

cdbfefdf5423a18c53bc0fda691fbfdc

13741148-562737827247810-569682941-n

Temat
Showbiz

Të afërta