Ajo çfarë ka bërë ky fans i Dafinës është e pabesueshme (Foto)

Të gjithë kanë yjet e tyre të preferuar dhe dashurinë e tyre e shprehin në mënyra të ndryshme, mirpo ajo çfarë bëri ky fans i Dafinës është vërtetë interesante.

Hazir Zeka djaloshi 18-vjeqarë ëshë duke mahnitur me talentin e tij për vizatim, ku ndër të tjera në punimet e tij ai ka paraqitur edhe këngëtaren Dafina Zeqiri në një mënyrë tejet profesionale.

Ai është duke studiuar në fakultetin e arteve, dega e artit konceptual.

Për më shumë, shikoni fotot në vazhdim:

14556039_1810983519138197_1217304768_n-1

14569849_1810983512471531_1166916717_n-1

14542719_1810983492471533_1470464504_n

14569036_1810983502471532_980812456_n-1

14569038_1810983499138199_249290352_n-1

Temat
Showbiz

Të afërta