Adonisi i Teutës sot e ka ditëlindjen, kështu ia uron ajo (Foto)

Teuta Krasniqi, në faqen e saj në “Instagram”, ka lajmëruar se bashkëshorti i saj Adonisi e ka sot ditëlindjen.

Ditë më parë, Teuta lindi një fëmijë, një vajzë që e pagëzuan me emrin Kaia.

Shikoni statusin e saj dhe urimin ndaj Adonisit.

Temat
Showbiz

Të afërta