Këta janë këngëtarët që i ndihmuan Sasës (Foto)

Ish pjesëmarrësja në spektaklin “Shpija e Kosovës” nga i cili edhe u bë e njohur dhe e dashur për publikun, Sasa, ndodhet në periudhën që më së shumti ka nevojë për ndihmë.

Shumë këngëtare e qytetarë u mobilizuan për ta ndihmuar Sasën të shërohet nga venat në bark, me të cilat edhe ka lindur.

Gazeta Express merr vesh se deri më tani janë mbledhur rreth 20 mijë euro, ndërsa nevojiten 55 mijë euro për operimin e dytë për largimin e venave në bark.

Express ju sjell listën e këngëtarëve që kontribuan në mbledhjen e fondeve të cilët dhanë shumën prej 7 mijë eurove, ndërsa shuma tjetër u grumbullua nga qytetarët, bëhet e ditur nga burimet familjare.

s1_1475748278-4660303

s2_1475748267-6729541

Temat
Showbiz

Të afërta