A e dalloni mesazhin e fshehur në foto?! (Foto)

Kur një femër e pashme franceze, e cila supozohej të ishte Louise Delage, një modele 25-vjeçare nga Parisi, u shfaq në Instagram në fillim të muajit gusht, ajo mblodhi me shpejtësi më tepër se 50 mijë ndjekës.

Falë disa pozave duke u argëtuar në plazh, duke dalë me miqtë, apo duke bërë pazare, njerëzit filluan të pëlqejnë dhe komentojnë fotot e modeles. Për shumë ndjekës, ajo dukej se ishte një nga ata persona që kanë një jetë perfekte në Instagram.Por kanë qenë fare të paktë ata që arritën të kuptonin se fotot e modeles, nuk përfaqësonin jetën dhe personin real.

Shikojini me vëmendje të gjitha fotot dhe pyesni veten: Çfarë kanë të gjitha foto të përbashkët?Nëse nuk mundeni ta dalloni, në tre fotot e fundit keni përgjigjen bashkë me arsyen pse dhe atë që ajo përpiqet të arrijë.

mm_1475747079-4310180

mmm_1475747082-2806828

mmmm_1475747086-9398953

m_1475747071-7179762

Temat
Fun

Të afërta