Çmenden serbët: Kosova është Serbi (Foto)

Mediat në Serbi i kanë dhënë sot mjaft hapësirë ndeshjes që do të zhvillohet në mes të Kosovës dhe Kroacisë në kuadër të kualifikimeve të Kampionatit Botëror
Reagimet ishin të shumta nga komentuesit dhe nga persona që punojnë në fushën e futbollit në Serbi.

Mediumi në Kroaci “Vecernji.hr”, i ka mbledhë disa nga komentet e serbëve, të cilët nuk mund të pajtohen assesi që Kosova është shtet i pavarur, shumica e komenteve të tyre ishin se Kosova është pjesë e Serbisë, transmeton Gazeta Express.

Një qytetar i Serbisë, Milorad Saviç ka shkruar: Kosova është pjesë e Serbisë, kjo është ndeshje e jona.

“Vecernji” në Kroaci shkruan se edhe pse ka qenë interesimi i madh për ndjekjen e kësaj ndeshjeje, serbët nuk pajtohen për Kosovën shtet të pavarur.

Gjithashtu ky medium ndan edhe disa fotografi të bukura të tifozëve kosovarë bashkë me ata kroatë në Shkodër. /GazetaExpress/

e8c12968a783945c5cf3f480b5380f8f_1475770569-4596091

f28ef548fbb4e6712dbc0e7b00ffbc05_1475770573-9075074

33db8025112805f96c8f87a89417ade3_1475770545-4684746

215fc7dea574628c0afce44c5d336617_1475770549-4524684

5863350d3595c4206349e457d43e066e_1475770554-9257184

c2926aa7c100d41309ca5eeb86eee0ca_1475770558-5020227

2f2353f9b7cc991ef716fc854e1ccd71_1475770541-6846976

Temat
SportVend

Të afërta