Ky është aeroplani që u shndërrua në restorant (Foto)

Një avion pasagjerësh në Turqi “Airbus A300”, ka pësuar një shndërrim të jashtëzakonshëm, duke u kthyer në një restorant.

Tahir Akyurek kryebashkiak i Konyas vend ku ndodhet avioni bar- restorant, informoi hapjen e parkut “Yjet turke”, i cili vjen në formën e një muzeu të hapur.

Bëhet fjalë për një projekt të bashkisë së Konya, ku përfshihen avionë të tipit F5, si dhe ambiente të ndryshme relaksuese.

Në brendësi avioni është përshtatur tamam si restorant, por edhe ambientet e jashtme të tij të rrethuara nga uji, ku në total mund të drekojnë, por apo darkojnë normalisht 295 persona.

1_1474720730-9265518

2_1474720771-6806880

Temat
Fun

Të afërta